Fanget av andres meninger i andres liv?

Jeg er egentlig en person som ikke bryr meg bemerkelsesverdig om hva andre måtte synes og mene om meg og mitt. Men i det siste har jeg kjent litt på den følelsen av å plutselig bli veldig opptatt av hva alle andre gjør, hva alle andre sier og hva alle andre mener.

Jeg liker ikke denne trenden i mitt liv. Det er ikke slik jeg ønsker å verken være eller fremstå. Jeg liker å være selvstendig, ta egene valg uavhengig av andres meninger og synspunkt. 

Desverre er en stor del av grunnen til dette internettet. Jeg bruker for mye tid på andres liv via nettet. Jeg vil heller fokusere mer på mitt liv, min trening, mine nærmeste og det som angår meg og mitt. Jeg vil bruke mindre tid på hva alle andre gjør og ikke gjør, hva andre mener og ikke mener og lignende. 

Dette er noe jeg må ta tak i for å gjøre meg selv mer lykkelig. Jeg kommer på ingen måte til å slutte å blogge ( jeg har jo den mest spennende veien igjen fremfor meg nå! ) og jeg vil heller ikke slutte å lese deres blogger. Men jeg vil rett og slett gi litt mer faen i hva andre synes og mener, og konsentrere meg om meg og min vei.. Jeg vil også bruke mer av min verdifulle tid på verdifulle ting <3

Jeg tror det er en litt vond sirkel dette, og jeg ønsker å bryte ut av den så fort som mulig før jeg blir fanget. 

Det er på ingen måte kritikk til bloggere, for da har jeg jo totalt skutt meg selv i foten ;) Men det er en slags peptalk til meg selv, og kanskje til andre som føler de blir litt for opphengt i andre sin trening, hverdag og kosthold. Balanse er vel tingen her også, som alle andre steder i livet!

Jeg tror kanskje ikke jeg er den eneste som føler det slik til tider?? 

 

12 kommentarer

Helene Drage

03.05.2012 kl.14:12

Evnen til å kunne gi faen er nok en evne alle trenger litt mer av nå og da ;) Merker det ofte selv at jeg bryr meg litt for mye om hva andre mener.
Helene Drage: Enig. Er egentlig ikke sånn, men plutselig begynte jeg å bry meg mer enn jeg trives med, så da er det på tide å gi litt faen igjen ;)

clarsgaard

03.05.2012 kl.14:48

Så bra! Gi litt faen.. det er jeg egentlig skikkelig god til, men ikke på alle fronter. treningsfrontet for eksempel er jeg skikkelig dårlig til det. Driver å plager meg selv med å rakke ned på meg selv fordi jeg ikke er like flink som andre osv osv.. Det må man jo slutte med! Du er du, og du er kjempeflink til det DU driver med. Synes egentlig det virker som du er ganske god til å gi faen jeg, at du gjør det som er bra for deg og ikke fordi alle andre mener ditt og datt. Stå på, du er super :)
clarsgaard: Tuusen takk :) Ja jeg pleier være god på det, men det er lett for å komme inn i en litt svak sirkel føler jeg.. Må ut av den fortest mulig ;) hehe. Stå på du også, du er unik :)

Mari

03.05.2012 kl.14:56

Jeg er veldig der jeg og... men sliter jo litt mer med at jeg er fanget ikke bare i bloggverden men også i den virkelig verden...men er blitt veldig selektiv på hvem blogger jeg leser - og DIN er definitivt en av dem! KLemM
ultrababe: Så bra du er obs på det selv og velger med omhu, det gjør også jeg :) Og du er på min liste også :D Jeg må bare bli flinkere til å begrense tiden jeg bruker på dette, og heller fokusere mer på andre ting :)

Mari

03.05.2012 kl.15:12

Er det jeg har funnet ut og - sitter her altfor mye - må kose meg litt mer med the real life!!! Men Yeah - heia deg - fy søren nå skal jeg ihvertfall på NM!!!!

loues

03.05.2012 kl.17:50

So true, so true... :)

Kesia Luise

03.05.2012 kl.18:01

Tror vi alle har det slik inni mellom! Noen ganger er jeg vannvittig flink til å gi f, mens andre ganger må jeg ta meg selv i nakken og minne meg på det. Er kanskje en litt jente greie det? Men bra å være bevist på det! Og godt du ikke slutter å blogge av den grunn!! :D

silje

03.05.2012 kl.19:16

SPOT ON kristina! :D

Skjønner så sinnsykt godt hva du mener, å du satte på en måte ord på tankene mine rundt akkuratt det samme!

Du er god du! :)
nå fikk du meg til å tenke! :)

Louise

06.05.2012 kl.09:48

Kjenner meg VELDIG godt igjen! Bruker alt for mye tid på å sammenlikne meg med alle de andre jentene der ute, både på hvordan andre jobber for å nå målene sine, og hvordan de ser ut. Det er jo ingen vits, vi har jo helt ulike forutsetninger. Bra skrevet :)

Skriv en ny kommentar

hits