Reaksjoner!

Spørsmål om hvordan folk rundt meg har reagert etterhvert som jeg har fortalt dem at jeg ønsker å stille til høsten har dukket opp. Ja hva skal man si, jeg har aldri møtt verken motgang eller hørt negative ord fra noen. Selvom det er godt mulig at det viskes og snakkes bak min rygg så er jeg enda lykkelig uviten om det, og egentlig bryr jeg meg fint lite om det -  det betyr ingenting for meg!

Klart mine foreldre var litt utrygge og skeptiske da jeg ble bitt av trening og kostholdsbasillen, jeg har jo en fortid preget av nettopp et veldig sykt fokus på dette, så jeg visste jo at folk og ikke minst mine foreldre ville frykte det værste. Men de har hele tiden latt meg bevise at dette er en livsstil som gjør meg godt, ikke en sykdom.

Foreldrene mine er ufattelig støttende.

Jeg har venner, kollegaer og bekjente som ikke har de samme interessene som jeg, men de spør og er engasjerte de også. Jeg har nære og gode venninner som er støttende og engasjerte, og det føles utrolig godt. Og så har jeg også fått blitt en del av LiveFit, der finner jeg utrolig mye støtte og motivasjon! Og så har jeg jo Martin, altså serriøst, jeg hadde ikke vært der jeg er i dag uten han <3

 

Jeg kan faktisk snakke med de om alt. De spør meg om alt mulig ang kosthold og trening, men også om konkurransen til høsten, om bikinien jeg må ha og alt som er å ordne og fikse. Min lillesøster er også engasjert, litt nervøs er hun også siden jeg har leid henne inn som sminkør!

Nei altså, alt i alt har jeg tatt tiden til hjelp. Fra litt smånervøse foreldre for mange år siden, til å nå føle at de skjønner meg og vil støtte meg hele veien.

 Som mamma svarte en dag hun fikk spørsmål fra en kollega om hun syntes kroppsbygging/fitness var pent; " Nei jeg synes overhodet ikke det er pent, men om det er det min datter ønsker å drive med, så skal jeg sitte på første rekke og heie på henne! "

Det var veldig rørende da!

Og som i dag da pappa ringe og informerte meg om at han hadde kjøpt inn pepsi max til jeg kom på besøk i dag, men resten av maten ville han ikke legge seg borti eller ta ansvar for ;) Hehe. Utrolig deilig å ikke føle seg presset eller føle at man hele tide tiden må forklare seg selv :)

 

Så jeg føler faktisk meg veldig heldig som har slike mennesker rundt meg.

Tusen takk - dere vet hvem dere er <3

 

 

12 kommentarer

åh så flott. du fortjener støtte og oppmuntring for du virker som et veldig godt menneske. <3 gleder meg til å følge deg videre. *lørdagsklem*

Lene Mari

12.05.2012 kl.21:26

Så deilig å ha støtte fra familie og venner, selvom de ikke er engasjert i det samme. Jeg føler det på samme måte selv om jeg ikke trener på samme nivå som deg er det deilig å ha forståelse fra de rundt meg for at jeg bruker endel tid på trening og er "litt opptatt" av kosthold! Lykke til videre!

XtraSpenst

12.05.2012 kl.21:29

Godt med flott familie som støtter deg :)

Kos deg masse ikveld Snuppa :)

silje

12.05.2012 kl.21:40

Så godt å ha folk rundt deg som støtter, forstår og ikke minst går inn for å forstå! :)

Heldige deg! :D

Klem <3

Silje Grytbakk

12.05.2012 kl.22:25

Kjempe herlig å lese innlegget ditt, gjør meg glad at du får så mye støtte!:D<3

Støtte skal du få i massevis av meg også!:D

Mari

13.05.2012 kl.01:09

Flotte folk du har med deg!!! Man trenger støtte!!!

rannveigmarlene

13.05.2012 kl.02:54

Så herlig å lese :-) Det er så utrolig GODT å vite at man har sine nærmeste i ryggen.. Alt blir så mye lettere, og man er aldri alene :-) Varmende å lese.. :-)

Kristin

13.05.2012 kl.08:59

misunner deg litt dette... mamma og pappa er ganske støttende når det gjelder at jeg vil spise bra, trene osv.. men mange av vennene mine har ikke fått opp øynene for dette ennå og de skjønner ingenting og er litt under oppfatningen av at "er det sååå farlig da?"... irriterende i grunn.

Charlotte

13.05.2012 kl.13:22

Du aner ikke hvor heldig du er! Jeg får pes og må forklare meg hvis jeg velger makrell på tube fremfor på boks og denslags bagateller...
Kristin: Skjønner hva du mener. Jeg har bestemt meg for å ikke bruke tid på mennesker som ikke vil meg noe godt og hele tiden skal være negativ mot noe jeg elsker :)
Silje Grytbakk: Tuusen takk, det setter jeg stor pris på :)

Renate Barstad

14.05.2012 kl.22:59

Er så godt å ha folk rundt deg som støtter deg! Du er heldig, mine foreldre er litt mer uvitende - men prøver jo så godt de kan, selvom de lever i den tro at så lenge jeg løfter tungt blir jeg seende ut som en bodybuilder :p

Skriv en ny kommentar

hits