Hvor ble motivasjonen av?

Motivasjonen til kosthold og trening bruser i blodet. Jeg fryder meg over endringene og gleder meg til hvert eneste steg jeg tar i riktig retning. Med andre ord er denne motivasjonen på plass, og vel så det.

Motivasjonen og inspirasjonen til å dele noe her på bloggen er derimot litt bortreist. Ikke vet jeg hvor skrivelysten tok turen heller. Jeg pleier ofte ha masse skrivetanker og være fult oppladet med skrivelyst, men nå er det liksom litt tomt oppi hodet mitt..

Jeg vet det ikke er et nederlag, og jeg vil ikke bare blogge for å blogge. Jeg vil aller helst skrive ting som gir mening, inspirasjon eller motivasjon for andre. Å kunne hjelpe andre, gi råd eller tips er det jeg aller helst vil bidra med her i bloggverden.

Så hvis det er stille fra meg så vet dere hvorfor. Og hvis dere ha tips til ting dere vil lese om eller noe dere lurer på så legg gjerne igjen en kommentar under her, så blir jeg veldig glad!
 

 

 

4 kommentarer

Kamillas treningsblogg

09.05.2012 kl.11:15

Det er som det er, blogging går litt i bølgedaler har jeg erfart :) Plutselig kan man skrive om alt, og etter en stund er man helt tom :) Skriv når du føler for det du :)

Ha en kjempefin dag vakre Kristina :)

Kristine

09.05.2012 kl.12:21

Sånn er det. Ting går litt opp og ned.

Men vi fortsetter å følge med fordet ;)

Janne

09.05.2012 kl.12:32

Ikke noe nederlag bare livet! Du vet jo hva jeg syns om det!;-)

Hanna

10.05.2012 kl.07:02

0 stress, du er i bokmerkene mine for beste blogger uansett :)

Skriv en ny kommentar

hits