Hvorfor vil så mange gjøre minst mulig?

Det sjokkerer meg at så utrolig mange ønsker å gjøre minst mulig innsats men samtidig ha størst mulig resultat.

Piller, suppekurer og "treningsapparater" som elektroniske magebelter feks.. Hvorfor?

Hvorfor ikke bruke tid og sunn fornuft?

Jeg kom over to artikler:

En ny pille som skal få folk ned i vekt  og  at man ikke trenger løfte tunge vekter for å få muskler!

 

Jeg kjenner jeg blir litt oppgitt!Hva er din mening om slike artikler?

13 kommentarer

Emilie Møller-Olsen

15.05.2012 kl.10:45

Jeg ler. Det er bare tragisk å tro at en pille kan få deg inn i brudekjolen eller en bukse i 36. Forstår heller ikke at folk orker å sitte på ræva dag inn og dag ut. Er det virkelig så slitsomt å gå en tur på en halvtime? Skremmende..

Fra tjukk til smukk

15.05.2012 kl.11:25

Jeg synes det hadde vært fint om man kunne gjort minst mulig, jeg.. Det er tross alt slitsomt, tidskrevende og tankekjørende å jobbe for det.

Kristin

15.05.2012 kl.12:03

sånne artikler er jo bare tull.. folk vil ha kaken sin og spise den også hehe ;-) helst skal man slippe å trene og spise kake, is, mcdonalds osv osv til alle måltider og ha en kropp som fratar alle pusten.. dessverre er dette umulig (dessverre? vel... egentlig ikke, for det er ikke sunt innvendig uansett). men de som hopper på disse artiklene blir jo bare skuffet fordi det FUNKER ikke. bare tull.

Mari

15.05.2012 kl.14:13

Jeg tenkte jeg skulle kaste meg på den nye kuren nå hvor du får sonde i nesa og så sondemat i 10dager, skal visst rase ned i vekt...haha NEIDA _ KØDDA. Ja helt sykt hva folk styrer med, er jo så enkelt som å telle litt kalorier, styre hva som går inn i det store gapet midt i fjeset og så røre litt på seg. Da er allerede mye gjort!

siljessmil

15.05.2012 kl.16:02

Jeg blir skikkelig frustrert!! jeg synses at det er helt naivt å skulle tro på noe sånt!!

Å ikke minst er det krenkende overfor oss som legger ned tid, krefter og mye energi på å gjøre ting rett for å oppnå en velltrent kropp!

Folk må begynne å innse det at det finst ikke snarveier til en sunn kropp og god helse!

Hanna

15.05.2012 kl.16:59

Jeg syns det er veldig trist at det reklameres for stram kropp og lykke uten trening. Vi er skapt for å trene! Det er deilig å trene, i hvert fall etterpå. Hvorfor reklameres det ikke mer for det?

På vei

15.05.2012 kl.17:59

Lættis.

Lone

15.05.2012 kl.19:24

Enig med deg, er så merkelig..

Ettetrening

15.05.2012 kl.19:36

haha ja det er helt latterlig..... bare det å gå trapper og lukke opp dører(hvis det finnes en knapp som åpner den for deg) er for mange et ork , jeg gidder ikke den late tankegangen der :-p

Og at folk tror på sånne quickfixes; Det er INGEN snarvei til god helse :-D

Malin

16.05.2012 kl.07:11

Sånn er det. Enkelte mennesker vil alltid gå for den lettvinte løsningen først! Når de skjønner at disse ikke funker, vil de eventuelt innse at man faktisk må gjøre noe selv eller prøve en annen metode.. :P Latterlig... Det eneste som disse menneskene oppnår er massevis av tid og energi bruk på å legge på seg enda mer, mens de hadde hvertfall klart å oppnå noe viss de faktisk hadde giddet å lette på ræven i stedenfor å knaske piller og nutrilettbarer! :D

Charlotte

16.05.2012 kl.15:42

Enig med deg. Ingen bør gå inn for å endre sin livsstil MOT egen vilje, og det er det de gjør som håper slike fiksferdig-løsninger kan hjelpe dem. Hvis det derimot er med på å gi dem en kickstart mot en varig endring, så er det selvsagt fint, men ønsker må svare til innsatsviljen :)

jeanetteogmailinn

16.05.2012 kl.21:32

LOL! .. jadu, DEN dagen! :P .. jeg liker ikke "shape up" eller de typiske "treningsbladene" man får kjøpt på rema osv.. veldig mye lettvinte løsninger de reklamerer for .. det er ikke noe snarvei til noe, man MÅ jobbe! ekstreme resultater krever ekstrem trening ^^

siljeeira

18.05.2012 kl.17:23

Haha, jeg må le! Man blir jo bombadert av masse piller og forskjellige ting og tang som skal få deg fort ned i vekt å bli muskuløs, og slippe å gjøre nesten noe for det! Det "beste" er jo de apparatene de har på Tv shop.. Jeg blir frustrert!

Skriv en ny kommentar

hits