Spiseforstyrrelse..

På hver eneste spørsmålsrunde jeg har hatt har det dukket opp utrolig mange spørsmål ang spiseforstyrrelse. Jeg vet dette er et vanskelig tema, og jeg vet det er et sårt og ømfintlig tema for veldig mange. Derfor synes jeg det er flott at det stilles spørsmål, og at de som føler at de har et problem med mat kan søke hjelp her på bloggen min. 

Derfor tenkte jeg å spørre dere et måtte gjelde om dere har noen spørsmål, eller noe dere ønsker jeg skal skrive om når det kommer nettopp til dette med spiseforstyrrelse.

Det er så mye jeg vil dele og jeg vil så gjerne hjelpe, men jeg vet ikke alltid hva og hvordan. Så hjelp meg gjerne med å komme igang med skrivingen!
5 kommentarer

Marita Baluba

31.05.2012 kl.22:55

Jeg tror spiseforstyrrelser er vanskelig å omtale - og jeg tror man skal være veldig forsiktig med det, og kun skrive utifra egne erfaringer. Med så mange "plager", som spiseforstyrrelse, selvskading, osv osv - så er det enormt lett å bli påvirket negativt.

Så kanskje istedetfor for å huske så veldig på spise_forstyrrelsen_, kanskje heller fokusere mere på det som evt. fikk deg ut av det? (Om du er det da, jeg har ikke lest bloggen din lenge nok :) ) Og HVIS du ikke er det, skrive om hva du passer på å fokusere på så du ikke detter ut i et negativt mønster? :)

Misforstå meg rett - det bør absolutt snakkes om, men man kan snakke om det på en god og konstruktiv måte :)
det er trist at så mange spiseforstyrrede spør. Det er jo et tegn på at de ikke får hjelp/svar nok hjemme(mht lege/psykolog/ernæringsfydiolog).

mariegjeruldsen

01.06.2012 kl.00:41

http://mariegjeruldsen.blogg.no/

sjekk ut min treningsblogg :)

Kristin

01.06.2012 kl.08:51

jeg lurer på hvordan du klarte å ikke "frike ut" når du gikk opp i vekt?

Seline

03.06.2012 kl.12:04

jeg lurer på hvordan kroppen din reagerte på å spise mer? hvordan spiste du for å bli frisk? spiste du det du hadde når du var syk, bare mer? Hva var i tankene dine når du var på vei til å bli frisk?

Skriv en ny kommentar

hits