Jeg vil så gjerne kunne bidra!

Å lese og å vite om at dette pågår der ute gjør oppriktig vondt lang inn i sjelen.

Noen kan kanskje le og tulle bort dette problemet ved å si at det er ekkelt og stygt, og ja - jeg synes jo heller ikke det er noe pent å se på.. det har jeg faktisk aldri syntes, selv ikke da jeg så slik ut selv. Men dette er faktisk en sykdom, og at så syke jenter er forbilder for andre jenter, og at andre jenter ønsker å bli sykelig tynne er utrolig vondt og trist å vite. Les artikkelen om jenter som hyller sykelig tynne jenter her!

Jeg har så masse tanker om dette temaet at jeg mest sannsynlig kunne skrevet en bok. Men hva hjelper det.? Det er jo ingen alvorlig syke jenter som leser denne type blogger som jeg driver, og mest sannsynlig er det som å snakke til en vegg ( med mindre personen faktisk vil bli frisk ). Men jeg skriver også dette for å kunne gi håp til familie, venner og bekjente som står rundt og ser på at datteren/sønnen/vennen/venninnen blir svakere og sykere for hver dag som går, og itillegg føle seg maktesløs der de står.

Jeg har lyst å være et eksempel. Et eksempel på at man faktisk kan få tilbake livsgnisten, humøret, matlysten, smilet og ja - få livet sitt tilbake tiltross for en fortid med alvolig anoreksi som nesten kostet meg livet mitt.Jeg vet det er så mange der ute som sliter. Og jeg vet akkurat hvilke tanker og følelser de sitter med - og det er grusomt å ikke kunne bidra. Jeg er verken psykolog eller lege, men jeg vet at ofte er det godt å kunne rådføre seg med personer som har vært i den situasjonen man selv er i.

Så vær så snill - Er du pårørende eller sliter du selv med spisefortyrrelse. Send meg en mail - jeg vil gjerne prøve å hjelpe deg!

6 kommentarer

Lovelyliller.com

25.04.2013 kl.17:51

Flott initiativ <3
Så utrulig bra initiativ! :) ha en fin kveld!

Nia

25.04.2013 kl.19:09

Supert det du gjør her! Det er sikkert mange som trenger dine erfaringer og tanker. Flott initiativ :)

Katrine

25.04.2013 kl.22:04

Eg har lest bloggen din lenge, samt vert innom helsekosten du jobber på:) har dette året gått i behandling på Haukeland, og er endelig oppe i en frisk bmi! Det hjelper veldig å lese det du har skrevet, for da vet jeg at tankene rundt dette er mye d samme, og at jeg ikke er het koko:-p følte meg helt gal før jeg kom i behandling ... Som en skitsofren nesten:-p takk
Katrine: For en utrolig hyggelig kommentar! <3 Jeg håper det går bra med deg! Og NEI du er ikke aleine om noooen slike tanker, og det håper jeg du vet :) Men tankene er ikke helt friske noe du sikkert også vet, så når man får snudd disse tankene så er man på riktig vei :) Lykke til, og ikke nøl med å ta kontakt dersom det skulle være noe! :)

Katrine

28.04.2013 kl.21:54

Jeg kommer nok innom til deg en dag på jobben din en dag og hilser på deg! :-) det er godt å lese en blogg hvor noen skjønner og setter ord på hvordan det EGENTLIG ér!:-)

Skriv en ny kommentar

hits