Uke 3 på nytt program

Jeg er nå på 3.uken på det nyeste programmet mitt fra Silje Mariela. Jeg har trent 2.uken to ganger, fordi den ble bare surr første gangen. Jeg har derfor brukt 5 uker på et 4.ukers treningsprogram når jeg er ferdig. Men det gjør da ingenting. Jeg elsker jo å trene, det gir meg så enormt mye glede og mestringsfølelse, så hvor lang tid jeg bruker betyr lite.

Jeg opplever stadig fremgang, selvom livet ellers er en berg og dalbane så er treningen mitt faste holdepunkt. Treningen er det som gir meg størst motivasjon til å stå opp om morningen faktisk.

Programmet jeg trener er svintungt. Jeg har aldri før trent et så tungt program. Jeg elsker følelsene det gir meg. Jeg vet at jeg virkelig presterer bra når jeg må og når jeg vil nok. På trening er jeg mentalt klar for en utfordring. Jeg presser meg selv ut av komfortsonen, og har ingen problemer med å akseptere at treningene er het sinnsykt tunge.

Idag blir det ukens siste beinøkt!  Jeg er blitt utrolig glad i å trene bein og jeg gleder meg til jeg og Regine skal knuse på.

Ut av komfortsonen idag også, det er alltid en god plan!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits