Back on track?

Vel,  det er et spørsmål, siden jeg ikke egentlig vet svaret. For jeg føler ting er mer på riktig vei, ikke bare med treningen men livet generelt.

Treningen har vært et fast holdepunkt for meg, det er nesten litt skremmende hvor mye treningen har betydd for meg på de tøffeste dagene. Men jeg har gått fra å la treningen definere meg som person - til å innse at selv uten trening så er jeg er veldig bra person. Jeg har ikke lyst å slutte med treningen min noen gang, men likevel så er det godt å få bekreftet at jeg er mer enn bare "hun som trener så masse", og at livet er mer enn trening og en solid kostholdsplan.

Men selvom livet er mer enn trening og kosthold så er det fremdeles veldig viktig for meg. Det gir meg en enorm mestringsfølelse og godfølelse, og jeg føler meg veldig heldig som kan drive med det jeg elsker.

Nå har jeg fått et treningsprogram fra Silje Mariela som jeg skal følge denne uken bare, og så får jeg se hva hun har tenkt til meg fremover.

Uansett, så er jeg glad for at jeg er på vei dit jeg vil - på alle områder i livet. Livet er for kort til å ikke være glad og lykkelig!

2 kommentarer

Kaja

18.03.2015 kl.12:55

Har det skjedd noe spesielt?:/ det virker som om du har hatt en tøff tid..

Brudd eller dødsfall??:/
samlivsbrudd ja :)
men det går veldig fint, men mye styr bare :)

Skriv en ny kommentar

hits