Beintrening med Regine

Jeg og Regine er blitt veldig gode til å trene bein sammen. Og denne uken fikk vi også til en beinøkt, noe jeg er veldig fornøyd med.
Dagene er ikke alltid like enkle å planlegge, så at vi fikk til en økt sammen denne uken var helt topp.

Vi trente bein, med fokus på bakside. Jeg har to beinøkter i uken, der en er med fokus på forside og en bakside. Det samme gjelder overkroppen.
Denne uken sa Silje Mariela at jeg ikke skulle trene pullups, og det har ikke vært lett å holde seg borte. Jeg er jo blitt så glad i å trene pullups nå når jeg endelig føler jeg mestrer det mer og mer. Men denne uken har jeg ikke løftet meg opp en eneste gang, så neste uke håper jeg å få en ny personlig rekord. Krysser fingrene for det!

Vel, tilbake til beintreningen til meg og Regine.
Vi trente markløft, beinpress, bulgarske utfall, hip thrust, lårcurl, rygghev og tåhev.
Beinpressen ble det ny rekord på, har aldri trent med 200kg der før. Så det var jeg fornøyd med!
Enda er ikke formen 100%, jeg hoster og snufser fremdeles, men jeg er for frisk til å holde meg unna trening og jobb. Da blir det heller bare litt roligere og lettere økter.

Slik som idag, da ble det intervaller - men ikke akkurat nå rekord på farten for å si det slik. Men det viktigste er å gjennomføre akkurat nå.

Og i tillegg er jeg veldig glad for at jeg har Regine å trene med. En jente med skikkelig trøkk i. Digger det!

Uansett, så gleder jeg meg til nytt program fra Silje Mariela. Hun er en jeg virkelig stoler på, og jeg gir henne lett ansvaret for min trening. Eller, jeg har jo ansvaret selv for å prestere, men jeg stoler 100% på det hun forteller meg at jeg bør gjøre. Det føles godt å ha en coach som bryr seg, som er menneskelig og som oppriktig engasjerer seg i kunden.

3 kommentarer

Keths!

20.03.2015 kl.11:03

Titter innom for å ønske deg en fin helg :)

Tina Krogstad

20.03.2015 kl.12:25

Fine, spreke jenter!

Ta gjerne turen innom bloggen min, og følg meg på veien min sommerkroppen 2015. Ha en kjempefin fredag! :-D
Blir spennende å se på pullupsen neste uke. Hvile gjør susen :D God helg :*

Skriv en ny kommentar

hits