Veien blir til mens man går

Man kan planlegge til man blir grønn i trynet, men veldig ofte skjer ikke det man planlegger og livet skjer. Å planlegge er vel og bra, men det er rett og slett ikke slik at ting blir som man planlegger alltid.

Livet skjer, hele tiden. Og plutselig tar livet en uventet vei og ingenting man hadde sett for seg ble som man trodde. Hva skal man da gjøre? Grave seg ned i et hull og vente på at alt blir som vanlig igjen?  Nei!  Selvom ikke ting blir akkurat som man planlegger så betyr det ikke at det blir verken verre eller bedre enn man trodde, men bare annerledes. Og ofte er jo annerledes bra.
Og kanskje det til og med blir bedre enn planlagt? 
Det eneste vi vet er at livet ikke er forutsigbart.

Det er som en sti full av tåke. Etterhvert som man går så ser man veien. Og innimellom kommer man til et veikryss, der må man velge vei. Ingen vei er riktig eller gal, men man må likevel velge. Kanskje blir det regn, og kanskje blir det sol. I perioder er det kanskje begge deler.

Det viktigste er at man ikke stopper. Grip mulighetene, det er ikke alltid man kan velge og vrake - noen ganger må man gripe det som er foran seg. Andre ganger har man et hav av muligheter. Slik er livet. Det forandrer seg stadig.
Gjør det som gjør deg lykkelig.

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits