She's back

Okei, nå skjer det noe her.

Jeg tror jeg er tilbake for fullt når det gjelder trening. Som jeg skrev igår så hadde jeg endelig 70kg i benkpress igjen, og hva tror dere jeg klarte idag?  Jo, jeg løftet 72,5kg - endelig tilbake på det jeg løftet i 2013. Jeg er rimelig glad!
Ikke nok med det, så satte jeg ny gymrekord i markløft idag, på 145kg. Det er fremdeles 10kg under min gamle rekord fra 2013, men jeg er virkelig på riktig vei.

Dette sammen med at jeg hadde personlige rekorder på 9 pullups og 24 pushups for noen dager så tørr jeg påstå at jeg er på full fart fremover. Tidligere klarte jeg jo ikke en eneste pullups, og minimalt med pushups.

Det hjelper med fresh treningstights fra Treningsshop.no.

Jeg skal ikke rope hurra helt enda, da jeg fremdeles ikke har nådd pullupsmålet mitt, men jeg har troen på at jeg skal nå det snart.

Uansett. Jeg synes det er veldig moro at denne fremgangen kommer akkurat nå. For greien er, at jeg har egentlig aldri hatt så lite fokus og kontroll på treningen og kostholdet som jeg har nå. Jeg bruker minimalt med tid på å tenke på dette - og jeg tror det er utrolig godt for kropp og psyke. Jeg får jo uansett både trent og spist bra, fordi det er gode og sunne vaner som jeg har innarbeidet over lengre tid. Men noe ekstremt fokus eller system på ting har jeg ikke akkurat nå - og da plutselig skyter fremgangen i været. Litt moro og virkelig en ting å tenke over.

Det var mine tips og råd for idag.
Ha en fin kveld videre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits