Siste del av konkurransen

Ja da var Nr1 Fitness Challenge over for denne gang. Det har vært en utrolig lærerik, morsom og motiverende periode. Teamet vårt er helt fantastisk, og vi har alle våre sterke og svake sider. For min del er jo dagen med løping og roing desidert verst, men heldigvis hadde vi andre gode løpere på teamet, og jeg selv klarte roingen ganske så bra om jeg må si det selv.

Jeg var helt utslitt dagen etter roing og løping, hofteleddsbøyerene var såre, søvn var mangelvare og kroppen var ødelagt. Men, konkurransen kunne ikke vente.

Den siste dagen av konkurransen startet med knebøy. Dette er ikke en favoritt hos meg, da knebøy har vært fraværende i mitt liv helt til jeg fikk vite om denne konkurransen for noen måneder siden. Jeg har skoliose i ryggen, som gjør det ikke optimalt for meg å ta vanlig bøy. Derfor har jeg alltid trent andre øvelser enn knebøy. Men nå måtte tradisjonell knebøy inn på programmet for som fy. Jeg har trent en del knebøy i det siste, heldigvis.

Alle fikk 2 løft hver, for å spare tid. Det var ikke lov å gå ned i vektene, så derfor kunne det være lurt å "safe" på en vekt man visste man kunne klare. Jeg safet på 80kg. Jeg gikk unødvendig dypt, men det gikk bra. Neste runde valgte jeg 85kg. Det var også rimelig safe, men jeg var ikke sikker på 90kg med den såre kroppen. 

Her må jeg skryte av mange sterke mennesker altså. For å trekke frem den som kanskje imponerte meg mest, så var det min kjære Hugo, som perset med 180kg i knebøy. Det er helt vilt.Neste øvelse var benkpress. Jeg følte ikke jeg fikk varmet opp skikkelig, safet på 70kg. Jeg syntes stangen var noe ubehagelig, hverftall sammenlignet med den jeg pleier å trene med. Jeg fant liksom ikke helt ut hvor bredt jeg skulle holde. Failet på 72,5kg desverre, selvom det er en vekt jeg før har løftet lett. Jeg fikk vel 2.plass i benkpress. Siv fra Team Åsane er helt rå, og perset med 97,5kg i benk. Jeg bøyer meg i støvet jeg altså.

 

Så var det over på markløft. Det er jo min favoritt, og jeg håpet jeg skulle være en av de sterkeste her. Vektene ble lagt på, og jo når det ble lagt på så mye som man selv trodde man kunne klare så skulle man rope "ja!" og så var det vår tur. Det ble lagt på mer og mer, og de fleste jentene løftet første løft på 90-110kg. Jeg stod og ventet på mine vekter. Da det kom til 130kg ropte jeg "JA!" Jeg safet løftet mitt med et lett løft på 130kg. Deretter var det ny runde, og jeg dro 140kg. Jeg var veldig fornøyd med dette egentlig. Kunne kanskje hatt noen få kilo til, men hun som lå etter meg dro 135kg, og derfor kunne jeg ikke faile på siste løftet mitt, da hadde 130kg blitt mitt gjeldende løft, og dermed svakere. Jeg fikk 2.plass av jentene i mark også. Siv fra Team Åsane dro 185kg. Jeg ble målløs.Etter disse øvelsene var det tid for max antall pullups og dips. Her var jeg nervøs. Lenge siden jeg hadde klart flere pullups, og dips var jo utelukket for meg pga skulderen, så jeg håpte jeg ikke hadde tapt meg på disse månedene. I tillegg hadde dette rukket å bli en veldig lang dag, vi møtte kl 17.00 og siste del startet 20.30, så vi var sliten og sulten for å si det mildt.

Overraskende tok jeg 4 pullups og 11 dips - jeg var veldig fornøyd jeg. Gikk over all forventning. 

 

Alt i alt, en helt fantastisk konkurransedag, og jeg er så uendelig stolt av Team Sandviken. Vi kom desverre på 5.plass - men det gjør ikke noe.Vi har blitt venner for livet, og har allerede planer om å stille igjen til neste år. Til da må vi øve på våre svakheter, som for min del er løping.


Team Sandviken!

 

Så det som skjer når konkurransen er ferdig er at jeg blir syk Kroppen verker og skjelver og jeg hoster som en galning. Det er prisen man må betale for å ta seg helt ut tror jeg. Men uansett, jeg er fornøyd med egen innsats og ikke minst det at teamet vårt består av så utrolig mange ulike men fantastisk spreke folk. Kunne ikke fått et bedre sammensatt team. Jeg er stolt av oss alle!

Vil også takke spesielt min mamma og lillebrødre som kom for å heie på oss. Så utrolig koselig med en så støttende og god familie. Dere er de beste!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits