Du

Du stod der og smilte til meg. Etter en samtale var jeg fanget i et eventyr. Et eventyr fullt av latter, glede og historier, og med en kiste full av erfaring og mystikk.

Det var og er fremdeles umulig for meg å ikke bli betatt av din selvsikkerhet og ditt lure smil. Din egenskap til å få meg til å le uansett er noe jeg verdsetter høyt. 

Ingen kan prate med din stemme, og fortelle din historie -  og bare det i seg selv er egentlig nok til at jeg lukker munnen min og hører etter. Dine ord er sterke, og ditt uttrykk sårt. Du gir motivasjon og styrke til de rundt deg, bare ved å være deg selv.

Hele meg trenger hele deg. Det høres ut som en klisjé, men vi utfyller hverandre på en slik måte jeg aldri har opplevd før. Og selvom motsetninger kan være irriterende til tider, så er vi vel levende bevis på at det er en stor fordel også.

Vi er vel det mange betegner som et plagsomt klissete par. Men vi har aldri brydd oss om det før, så det tenker vi ikke begynne med heller.

Jeg er så utrolig glad for at jeg møtte deg, og du er en helt fantastisk person, kjæreste og samboer.
Ved å føle på alle disse følelsen så kler jeg meg helt naken. Det er skummelt og sårbart, men likevel er det den beste følelsen, nettopp fordi det er gjensidig.

Du får meg til å ville være best, best for deg. Du får meg til å ville prestere, og jeg har oppriktig lyst å imponere deg. Jeg vil virkelig at du skal ha det så bra som du overhode kan ha det, og det er vel det største kjennetegnet for kjærlighet.

Kjærlighet er så vakkert!

Jeg elsker deg Glenn Hugo, og det skal jeg aldri slutte med.

4 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

09.12.2015 kl.17:51

Så fint skrevet :)

Glenn Hugo

09.12.2015 kl.19:08

Nå ble jeg helt satt ut😶 1000 takk for fine ord...vet ikke hva jeg skal si? Kan vel starte med å si at jeg føler det samme, og for at jeg elsker historien vår... ❤ du er min perfekte match! Elsker deg❤
Sofie Caroline Nilsen: Tusen takk :)
Glenn Hugo: Så koselig å høre at du likte det! Elsker deg <3

Skriv en ny kommentar

hits