Den største gleden man kan ha..

..er å gjøre andre glad!

Hva har du gjort i dag for å gjøre noen andre glad? Vet du hvor lite som egentlig skal til?

Tenkt selv, hvor glad blir ikke du dersom du får en søt liten oppmerksomhet eller noen fine ord som treffer deg? Det koster så lite, og noen ganger er det kanskje ikke mer enn et smil og "god jul!" som skal til. Det er viktig å se de rundt oss. Er det noe vi alle ønsker så er det å bli sett.

Jeg prøver så godt jeg kan, men jeg er langt fra perfekt. Jeg kan synes det er vanskelig å skulle gi positivitet fra meg selv når jeg selv er negativ. Det vil si, at når jeg har en dårlig dag eller er i dårlig humør, så synes jeg det er vanskelig å skulle se andre og deres behov. Men jeg har oppdaget at det å flytte fokus bort fra seg selv og sine problemer, og over på hvordan man kan glede andre, kan hjelpe en selv til å komme ovenpå igjen. I perioder har man rett og slett mer overskudd enn ellers, og i perioder har man kanskje mer enn nok med seg selv. Livet er ikke i konstant samme bane hele tiden, og noen ganger trenger man selv å bli sett, mens andre ganger har man lettere for å se andre. 

 

Jeg elsker å få søte og fine meldinger fra mine nære og kjære, og det får jeg stadig vekk. Jeg blir glad når folk ønsker meg vel, og blir glad på mine vegne. Jeg setter stor pris på å bli sett, feks det å komme hjem til en rosebukett fra min kjæreste i ny og ne, det er utrolig sjarmerende og hyggelig. Jeg er veldig heldig, og tar absolutt ikke slike ting forgitt. Samtidig prøver jeg å vise at jeg ser andre rundt meg, jeg vil at de skal vite at jeg bryr meg og at jeg er glad i de. 

Men en ting kan jeg bli flinkere til. Jeg skal bli flinkere å porsjonere ut tiden min, ikke bare ord, oppmerksomhet og ting. Jeg skal bli flinkere til å sette av tid til de jeg bryr meg om, og prøve å måtte jobbe litt mindre. Tid er viktig! Det skal være mitt nyttårsforsett tror jeg.

Så, tenk litt over hvordan nettopp du kan glede noen andre. Det skal så lite til.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits