Keep smiling

Det vakreste som finnes er et smil. Man kan pynte seg og sminke seg så mye man bare orker, men ingenting slår et ekte smil.

Hva som får oss til å smile er veldig individuelt. Men felles for oss alle er vel at vi smiler når vi blir oppriktig glad.

Et smil kan faktisk virke positivt på veldig mye. Ikke bare for deg selv, men man kan påvirke andre positivt også ved å smile. Det smitter!

Et smil kan også gjøre at du ser yngre ut. Glem dyre og smertefulle operasjoner. Veien til et ungdommelig utseende er et smil.
En studie utført av verdens ledende anti-age hudpleiemerke, NIVEA Q10plus, avslørte at noe så enkelt som et smil kan få deg til å fremstå som to år yngre. Derfor lanserer NIVEA nå kampanjen “Q10 grunner til å smile”, der du kan dele det som får deg selv til å smile, under hashtaggen #MakesMeSmile.

I den forbindelse ønsker jeg å holde en konkurranse i samarbeid med NIVEA. Vinneren får disse produktene fra NIVEA.

Konkurransen går ut på å legge ut et bilde enten av disse produktene eller av hva som får deg til å smile på instagram. Profilen din må være åpen for meg å se,  hvertfall på den aktuelle dagen for trekning av vinner.

Bruk hashtaggen #MakesMeSmile.

Jeg trekker en vinner 29.desember.

Jeg gleder meg til å se bildene deres folkens. Dere kan delta flere ganger såklart, da økes vinnersjansene.

Jeg har brukt produktene en stund nå og jeg elsker at huden min endelig har fuktighet igjen, og føles myk og god, selv i en periode med lite søvn.

Én kommentar

Hugo

28.12.2015 kl.23:53

Liker produktene😊 helt enig i beskrivelsen din av produktene... Btw ...deltar ikke i konkurransen da jeg er din forlovede 😌❤

Skriv en ny kommentar

hits