Året som har gått

Oj, nå er 2015 snart over, og jeg føler dette året har gått utrolig fort.

Jeg har gjort og opplevd veldig mye dette året, og det aller meste har vært positive opplevelser.

Året startet litt turbulent, men jeg er glad det gikk som det gikk. Jeg traff mannen i mitt liv som jeg nå er forlovet med. Jeg kunne ikke vært mer lykkelig. Oss to for alltid.

Jeg har reist mye dette året, og jeg er ikke i tvil om at å reise er en ting som er høyt på min prioriteringsliste i året som kommer også.

Jeg har endelig funnet en livsstil som jeg trives med. En livsstil uten plan og struktur hele veien. Men en livstil som gir meg rom og mulighet til å gjøre alt jeg ønsker, og likevel trene bra og målrettet. Jeg orker ikke naziopplegg, hodet mitt takler det ikke og jeg blir fort veldig negativ og deppa.

Jeg har også fått trent nye sammen med både nye og gamle treningspartnere, og i sommer ble det ekstremt mye fjellturer sammen med masse fine og spreke jenter fra Bergen.

Jeg fikk også deltatt på en konkurranse. Nr1 Fitness Challenge. Endelig fikk jeg testet meg litt i styrke og utholdenhet. Og jeg håpe virkelig vi får stille med samme team neste år. Jeg er blitt veldig glad i Team Sandviken.

Ellers er jeg også, som alltid, veldig glad for at jeg har den familien og de vennene jeg har. Jeg har ikke ord for hvor mye de betyr.

Jeg føler at dette året har lært meg utrolig. Det har gitt meg kunnskap, erfaring og ekstremt mye glede. Jeg har opplevd utrolig mye, og jeg ser tilbake på dette året som ett av de mest givende årene for min del.

Godt nyttår ønskes alle dere fantastisk bloggleser som er innom her. Jeg er superglad og ydmyk for at dere klikker dere inn her og synes at det jeg skriver er verd å lese.

Godt nytt år!

Én kommentar

Marie Oma

31.12.2015 kl.12:56

Godt nyttår! :-)

Skriv en ny kommentar

hits