En hel halv evighet

Det er sånn det føles.

Det føles som jeg har kjent deg hele livet og fremdeles har jeg bare levd i overkant av ca 1/4 av livet mitt (du har levd litt lengre siden du er litt gammal), men alt i alt har vi en hel halv evighet igjen sammen. Og den har jeg store planer for. Ja, du vet jo at jeg er glad i å planlegge, så du må ikke tro at fremtiden ikke er detaljert planlagt. Men jeg gjør ikke noe uten ditt samtykke, såpass kjenner du meg, så slapp av. Egentlig så er det ikke noe jeg synes er koseligere enn å planlegge fremtiden vår sammen over et glass Pepsi Max og 30 biter sushi (til hver).

Du vet det, at egentlig har vi bare kjent hverandre i 1,5 år. Og selvom det høres ut som en klisjé så er det uten tvil de fineste, mest følelsemessig stabile og lykkeligste 18mnd i livet mitt. Jeg vet at du vil meg bare godt, og det samme vil jeg deg.

Livet består av både oppturer og nedturer, men sammen har vi tatt at alt på strak arm og vi kommuniserer bedre enn to venninner med munndiarė.

Det jeg vil frem til er at jeg vil gratulere deg med vel overstått 1,5 års markering Hugo. Tenk at vi begge har holdt ut så lenge, du med din plaging og jeg med mitt kontrollbehov. Du har hvertfall gjort meg mye mer leken, barnslig og voldelig (refererer til kampsport) og mitt konkurranseinstinkt er blitt kraftig oppgradert. Jeg har kanskje hjulpet deg litt med å skape struktur og rutiner i ditt kaos (planlegging vil vel kanskje aldri bli din sterke side).

Jeg elsker deg Hugo!
Det var egentlig bare det jeg ville si .

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits