Ukens tips

Trenger du å komme i gang med treningen nå?
Høsten er en fin tid å komme i gang med en aktiv hverdag. Endelig er mye av rutinene og strukturen på plass igjen for veldig mange av oss, og da er det enklere å komme i gang igjen med aktiviteter.

Jeg har noen tips til å komme igang.

Først vil jeg anbefale dere å starte litt rolig. Det er lett å bli ivrig og kjøre i gang med alt for mye og hard trening, problemet er ofte at man mister gnisten veldig fort dersom man kjører seg i grøften med en gang. Så begynn rolig og forsiktig, og øk gradvis intensiteten.

En annen ting jeg kan anbefale er å prøve noe nytt. Personlig har jeg ila sommeren blitt veldig ivrig på både squash og Barry's Bootcamp. Dette er veldig ulikt alt annet jeg ellers pleier å gjøre, og nettopp derfor er det utrolig motiverende og gøy. Variasjon er ofte nøkkelen til suksess.

Et siste tips er å tørre å utfordre seg selv. Det å faktisk tørre å presse seg, legge på litt ekstra kilo på stangen eller skru tempoet på tredemøllen opp noen hakk, det er det som på sikt gir best resultater. Løfter man alltid det samme eller løper på samme fart og stigning så kan man heller ikke forvente fremgang. 

Én kommentar

finesskaroline.blogg.no

31.08.2016 kl.12:53

Gode tips :) Ønsker deg en fin dag .

Skriv en ny kommentar

hits