What if..?

Overskriften er hentet fra en episode av Dr.Phil og episoden engasjerte meg veldig.

Episoden handlet om to tvillingsøstre som er narkomane. Hele familien er fortvilet, men livet til disse to jentene handler kun om en ting og det er narkotika.

Episoden gav meg flashback til min fortid som anorektiker. Da handlet hele livet mitt om å sulte meg mest mulig, og å unngå situasjoner som innebar mat. Selvom alle andre satt rundt og var kjempe bekymret for meg, så klarte jeg ikke å fokusere på noen andre enn meg selv.

Jeg vet at det er mange mennesker der ute som sliter, om det er spiseforstyrrelser eller andre psykiske lidelser er ikke så viktig i denne sammenheng. Men poenget er å gi alle et håp for fremtiden.

Hva om noen forteller at det er faktisk mulig, det er mulig om man vil det nok. Men man må ville det, man må ønske det og man må gjøre en stor innsats helt på egenhånd. Man sitter ikke i en stol og blir behandlet av en terapeut og så vips, så er man frisk. Nei, må gjerne gå til behandling, men likevel må man gjøre hovedoppgaven selv. Man må selv gjennom de tøffeste dagene, de harde tidene og de slitsomme episodene - helt selv.

Men hva om noen forteller at det er er håp i enden. Det er mulig å komme styrket ut av det, og livet venter på deg. Livet kan bli akkurat slik du ønsker, men vi må alle legge en innsats i det.

Vi har ingenting dersom vi ikke har håp. Og håpet er der så lenge vi lever. Aldri gi opp!

Én kommentar

finesskaroline.blogg.no

21.09.2016 kl.22:24

Fint innlegg. Det er mye sannhet i det du skriver. Bra du er kommet ut av livet som anorektiker. Du ser sunn og sterk ut! Sender gode klemmer til deg og ønsker deg en fin kveld! :)

Skriv en ny kommentar

hits