Mitt viktigste verktøy

Personlig er jeg såklart interessert i både kropp, utseende og prestasjoner. Jeg er også opptatt av å beholde den O'hellige treningsgleden, dette er faktisk mitt overordnede mål. Treningsgleden min er det viktigste verktøyet jeg har for å fortsette med treningen min.

Treningsgleden min kan få meg til å både gå lange fjellturer, løpe intervaller og løfte tyngre enn sist jeg løftet. Treningsgleden min er det viktigste jeg har.

Treningsgleden min fikk seg en knekk når jeg måtte gjøre ting jeg overhodet ikke likte å gjøre. Da prater jeg ikke om å gjøre ting om føles ubehagelig slitsomt, men jeg pratet om ting som ikke overhode gav meg noe som helst. Jeg kan gjerne varierer treningen min, det gjør jeg jo. Men det må være innefor min sjanger. Jeg hadde blitt demotivert om jeg plutselig måtte trene mot et Marathon for å si det sånn. Det må være innenfor noe av det jeg trives med.

Noen ganger får treningsgleden min meg til å trene til jeg nesten spyr. Noen ganger får den meg til å trene flere ganger om dagen. Men noen ganger er det viktigere ting som står i fokus, og da vet jeg at treningsgleden min er der like mye neste dag, så da utsetter jeg treningen til fordel for noe annet som kanskje ikke alltid kan vente.

Det å bli glad og lykkelig av trening er helt fantastisk. Det gir meg mestringsfølelse og gjør at jeg har troen på at det jeg gjør er bra for meg. Det med trening er et felt jeg alltid vil interessere meg for, og det er er et sted der jeg kan fokusere kun på meg selv. Egentid på trening er gull verd.

Jeg prioriterer denne egentiden og treningsgleden veldig høyt, det er liksom blitt en del av meg.

Én kommentar

Inga

24.09.2016 kl.16:33

Kunne skrevet akkurat det samme! Eneste jeg ønsker er å få litt bedre resultater. Noen tips? 😊

Skriv en ny kommentar

hits