Gjør en endring for deg selv

Det er rart hvor mye man kan endre seg dersom man vil.

Tidligere var jeg en person som måtte ha en plan over treningsøktene mine - aller helst flere uker i forveien. Jeg fikk panikk om ting endret seg og dersom jeg ikke hadde full kontroll på hva, hvor og når. Når jeg laget en plan så måtte den aller helst følges slavisk.

Dette kontrollbehovet gjorde meg sliten, og det gikk utover livet mitt på en negativ måte.
Når forholdene lå til rette for at ting kunne endres så gjorde jeg det jeg fryktet aller mest, jeg ga slipp på kontrollen. Jeg lot ting flyte.

Og nå sitter jeg her, mest stadig nye treningsprogram og med en hverdag full av andre treningsformer og treningsmetoder enn det jeg alltid har gjort.

Plutselig har jeg blitt glad i både squash og gruppetimer på Barrys Bootcamp. Dette er helt annerledes enn mye annet jeg har gjort, men jeg stortrives med variasjonen.

Og ikke bare har jeg variasjon i treningen min,  men jeg har også klart å opprettholde rutiner og struktur uten å måtte planlegge flere uker i forveien. Det kjennes befriende og trygt.
Jeg vet feks at jeg får trent i helgen, men jeg vet ikke nødvendigvis hva, hvor og når - og det er helt ok. Det er flere faktorer som spiller inn her, og slik er livet.

Jeg liker å kjenne at kroppen min funker til flere ting enn å løfte. Jeg er stolt av at jeg ikke omkommer på tredemøllen under løpeøktene på Barry's Bootcamp. For selvom løping ikke er min greie så er det deilig å kunne trå litt utenfor komfortsonen innimellom.

Jeg vet ikke helt hva jeg vil frem til, men budskapet er vel at man kan alltid endre seg dersom man ser at det vil være positivt for en som person. Det var slik jeg bestemte meg for å slutte å være så regid når det kom til trening. Jeg så at det gikk utover andre områder i livet og at jeg feks stresset i hyggelige stunder fordi jeg egentlig heller ville være på trening for det var riktig i forhold til planen jeg hadde laget meg.

Så jeg vil oppmuntre alle til å gjøre en endring dersom en ser at det kan gjøre livet bedre, rett og slett.

2 kommentarer

13.10.2016 kl.20:58

Ass-posen ass. Alltid ;)
Haha ja :D hele gjengen prøvde så godt vi kunne ;)

Skriv en ny kommentar

hits