Har du troen?

Når man ønsker resultater fort så er det lett å havne i fellen om å gripe den første og beste løsningen. Det florerer av ulike konsepter der ute, og ofte er det ene verre enn det andre.

Ukebladene er full av slankeråd og suppedietter,  og på Internett finner du en enorm mengde mennesker som utgir seg for å være kostholdseksperter og personlige trenere, og som alle har sin egen mening om hvorfor du bør gjøre som akkurat de mener.

Jeg personlig mener at man ikke bør høre på alt og alle. Jeg personlig mener man bør holde seg til en retning, en vei og en person. Og man bør velge det man virkelig har troen på.

Det finnes flere veier til mål, og veldig mye funker for veldig mange, men ikke alt funker for alle.

Skal man feks stramme inn kostholdet sitt så må man velge en vei. Man kan ikke spise lavkarbo, lavfett/lavkalori, drikke nutrilettshakes og følge Grethe Rode på en gang. Nei man må velge en vei, og den veien må man ha troen på.

Jeg har opplevd mange ganger å få høre spørsmål om øvelser jeg gjør og treningsmengden min. Det er mange som ønsker å fremme sin mening om det man gjør, sånn vil det alltid være. Men om jeg skulle høre på alles meninger og tanker om hvordan man bør trene og spise, så hadde jeg blitt helt enormt forvirret.

Det viktigste er at man velger å forholde seg til noe, og at man virkelig har troen på det man velger.

2 kommentarer

iselinslund

14.10.2016 kl.09:41

Jeg mener at man ikke skal velge en diett, men finne noe man kan leve med hele livet. Jeg hadde ikke klart og holde meg unna sukker, pasta o.l hele livet hvertfall :)
Ja men det blir jo veldig individuelt. Noen måå holde seg unna pga feks allergi. så det er det jeg mener, man må finne det som passer en og holde seg til det :)

Skriv en ny kommentar

hits