Har bare en ting å nevne

Hallayen!

Jeg føler det går litt tid mellom blogginnleggene nå, men det er fordi at jeg likesom ikke har så utrolig mye å meddele.

Jeg trener, spiser, jobber, sover og er sammen med mine nære og kjære.  Et helt normalt liv - som jeg elsker.

Men det er derimot en ting som kan være litt gøy å nevne, det er at jeg er begynt på nytt treningsprogram.
Jeg har vært så heldig å få lov til å teste det oppdatere Bootybuilding programmet til Silje Mariela.

Flere av dere har vel kanskje trent den gamle versjonen av dette programmet, men nå skal det altså relanseres i slutten av november.

Og jeg kan bare si at dette programmet inneholder mye rumpetrening. Det er slitsomt på en gøy måte og det er god variasjon i øvelsene. Jeg stortrives med dette, og jeg får med nærmest kronisk støl rumpe.

Planen min er å følge dette programmet i en lengre periode nå, og samtidig trene noen økter på Barry's Bootcamp. Der får jeg inn kondisjonstrening, noe jeg føler jeg trenger.

Det er gøy å følge et program man virkelig liker og kan kjenne at faktisk fungerer. For at et treningsprogram skal funke så må man kjenne at det motiverer og at man virkelig har lyst å gi alt på trening. Det nytter ikke å gi bare halvveis innsats, av og til er greit - men de fleste øktene bør være tøffe.

Det jeg synes er gøy er at jeg virkelig har lyst å bli bedre, jeg har lyst å løfte tyngre enn sist og jeg har lyst å pumpe ut de siste repetisjonene. Det har mye med min mentale innstilling å gjøre, men det forutsetter at jeg har et treningsprogram som virkelig gir meg noe, og det har jeg nå.

Så, gled dere til det nye programmet er ute - jeg ser for meg at det blir mye big booty girls rundt om kring.

Ønsker dere en fin dag videre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits