Fresh start på helgen

Nå er vi i November, tiden går så fort og snart er det jul. Julebordene er rett rundt hjørnet, og i den forbindelse er det alltid deilig å få fikset litt på hud, hår og negler.

I går startet jeg helgen med et deilig besøk hos Zen Velvære. De har noen gode tilbud nå i november som er perfekt før julebordsesongen. Personlig skal jeg ikke på julebord nå, men synes det er utrolig deilig å bare føle meg fresh og velstelt. Det er viktig å huske å ta seg tid og råd til å pleie seg selv innimellom.

I går fikk jeg blant annet fikset øyenbrynene mine, det var virkelig nødvendig. Jeg er opprinnelig blond, så det betyr at øyenbrynene mine er relativt lyse. Uten sminke er øyenbrynene mine lite markert, noe jeg er lite fornøyd med. Øyenbryn er veldig viktig for helheten i ansiktet.

De tre jentene som driver Zen Velvære er utrolig hyggelige og flinke, de tar seg virkelig tiden til å gjøre kunden fornøyd. Det er en deilig følelse å bli tatt hånd om av noen som virkelig kan sakene sine, da føler man seg i trygge hender.

Etter at brynene mine var fikset fikk jeg endelig orden på neglene mine. De var virkelig katastrofe.

Jeg har ikke orket å fikse de selv på en stund, så å bare sette seg ned i stolen hos Zen Velvære og få de fikset var virkelig fantastisk.

Jeg valgte en relativt nude farge på min shellac, men utvalget av farger var stort så her er det noe for en hver smak. Om du vil ha røde negler til jul, eller kanskje en farge som matcher kjolen din på julebordet, uansett så har de den fargen og kunnskapen du trenger for å bli fornøyd.
Shellac holder mye lengre enn vanlig neglelakk så denne kan legges nå og holde seg fin selvom julebordet kanskje ikke er før om en uke.

Det var så deilig å få neglene fikset.  Det er ikke så gøy å gå rundt med utstelte negler.

Jeg er utrolig glad for at det er akkurat disse behandlingene som det er tilbud på nå i November. Det passet meg perfekt, og jeg synes det var en perfekt måte å starte helgen på.

Zen Velvære er virkelig stedet å dra om man vil ha både god service, kunskap og fine resultater.

Husk at tilbudet bare gjelder ut november og dersom du vil sikre deg time før julebordet ditt så kan det være lurt å bestille time  god tid i forveien.

//Sponset behandling//

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits