Det finnes så utrolig mange ulike mennesker der ute..

..så å skule gi kun en type råd vil derfor kunne skade en ene og hjelpe den andre.

Det er en av de tingene som er vanskelig med å drive blogg eller skrive offentlige innlegg. Det kryr av ulike mennesker, ulike problemstillinger og ulik evne til å oppfatte og reflektere over det de leser. Noen er unge, noen er gamle. Noen er syke og andre er friske. Noen er alt for aktive mens andre er for inaktive.

Jeg føler ofte jeg vil komme med tips som "det er ikke så nøye, kos deg på sofaen og spis smågodt med god samvittighet" men så kommer jeg på at halvparten av de som leser dette kanskje sliter med å nettopp kvitte seg med suget etter godteri, og de trenger motivasjon til å komme seg opp av sofaen. Så har du andre halvparten av de som leser dette, de sliter kanskje med et ekstremt jag etter å prestere perfekt, trener altfor mye og sulter seg gjerne flere dager i uken. Det er jo den siste målgruppen jeg vil at skal lese akkurat det innlegget mitt, men jeg kan jo ikke sortere ut lesere etter hva jeg skriver om. Den andre gruppen har jo godt av å lese motiverende treningstips om hvordan å bli mer aktiv, og få inspirasjon til sunne oppskrifter, men det vil jeg skåne de andre for, de som sliter med nettopp det å skulle spise normal og kanskje til og med litt usunn mat for å få hodet på plass.

Som dere sikkert skjønner så føler jeg et visst ansvar for de som leser, det gjelder både her og på instagrammen min @kristinaskarpenes. Jeg føler jeg vil nå ut til alle målgruppene, jeg ønsker å inspirere alle, både unge og eldre, friske og syke, spreke og late. Det er håp for alle! Men jeg kan ikke skille innleggene mine. Noen ganger blir det mer rettet mot den ene eller andre målgruppen, og det får være greit. Jeg vil fokusere på et sunt indre og ytre, uansett hvilken målgruppe jeg prøver å treffe, så får dere heller bare droppe å lese dersom dere føler det ikke treffer dere. 

Hilsen en engasjert jente som gjerne vil nå ut til alle!
 

Én kommentar

Ida Øverland

30.03.2017 kl.09:32

fine tanker kjære du! bare stå på og vær deg sjæl, så er dette toppers :D

Skriv en ny kommentar

hits