Står du på startstreken?

Vi er alle forskjellige. Noen har trent hele livet, mens andre har lyst å begynne her og nå. For mange er det et stort steg å ta, og veldig mange blir skremt av tanken å skulle melde seg inn på et treningssenter. Grunnen til at mange blir skremt av dette er ofte at de ikke føler seg i god nok form, eller at de føler at andre vil se på de dersom de gjør noe feil. Usikkerhet er en ekkel følelse. 

Jeg har full forståelse for dette, men jeg vil bare si at de som trener på treningsstudioet har ofte mer enn nok med seg selv. For min del synes jeg det er utrolig flott at mennesker i alle aldre og former trener på treningsstudioet der jeg trener. Her en dag kom det inn en mann som satt i rullestol, helt uten språk og lite motorikk. Men denne mannen lo og smilte da min samboer tullet litt med han, og jeg ble meget imponert da denne mannen tok tak i kabeltrekket og trente flies. Da kjente jeg at jeg at jeg ble utrolig stolt på hans vegne. 

Men over til det jeg skulle prate om. Det var at dersom du står på startstreken nå og ikke vet helt hvordan du skal begynne, ta deg en tur utendørs. Jeg kan anbefale å løpe, hoppe, jogge, hinke - hva som helst, bare det er bevegelse. Det er et bra sted å begynne. Dersom du har strikk tilgjengelig, så kan du trene masse gode øvelser med det. Utendørs trening er helt topp nå når det er vår, jeg gjør det selv, selv om jeg er medlem på treningssenter.
 

Det er så mange gode alternativer utendørs. Finn deg en fotballbane feks, der kan du trene alt fra knebøy, pushups, spensthopp, burpees, sprint, baklengs jogg, sidesteg, monsterwalk. Dette er bare et lite utvalg av det du kan gjøre, og alt hjelper for å komme i gang.

Kanskje det er lettere å komme over kneiken dersom man begynner rolig med utendørstrening før man tar steget inn på treningsstudioet. Dette sier jeg ikke fordi jeg mener at treningsstudioet er noe som er skummelt og farlig, overhode ikke. Men jeg vet mange gruer seg til det og synes det er litt skummelt. Da kan løsningen være å trene litt på egenhånd først.

Lykke til!


OFF THE HOOK

 

 

 

 

 

 

 

//Sponset produkt//

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits