Påske og trening

Jeg holder treningen stort sett gående hele året, uansett. Påske, sommerferie, romjul, trening blir alltid prioritert. Grunnen til dette er at jeg elsker å trene. Jeg har ikke lyst å ta fri fra noe jeg elsker. For meg er trening en god vane.

Her en dag fikk jeg bestilt en pakke med godsaker til påske. Pakken inneholdt blant annet Goodlife proteinbarer til min kjære, dette er favoritten hans og det hjelper han til å holde seg unna vanlig godteri. Han har vært så utrolig flink i det siste, og han har gått ned mange kilo. Så da var disse barene virkelig på sin plass.

Jeg bestilte meg Greens. Jeg er skikkelig dårlig på å innta mye grønnsaker, og spirulina er jeg nesten tom for. Vanligvis smaker greens motbydelig, men denne smakte citrus og var faktisk god! Til og med min kjære drikker denne nå, og han er ekstremt kresen.

Selv om jeg er ambassadør for Gymgrossisten.nobestiller og betaler jeg ofte mine egne pakker med de tingene jeg liker og har lyst på. For meg er gymgrossisten den nettbutikken som har alt jeg trenger av klær, tilbehør og tilskudd til treningen min. Jeg har handlet der lenge jeg har trent, og kommer alltid til å fortsette med det.

Jeg er slik som får litt ekstra motivasjon når jeg trener i nye treningsklær. Og jeg bestilte meg også en ny tights. Herregud den er jeg virkelig fornøyd med. Den var helt nydelig og kjempegod å ha på. Jeg skal virkelig ha denne i blå også for å si det sånn

Ellers, så driver jeg med nedtelling til ferie. Ikke påskeferie, men sånn type "etter påskeferie-ferie". Det blir en uke på Mallorca med min kjære, noe vi ser virkelig frem til.

Frem til da er det full rulle!
                        

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits