Det kunne vært meg

Det er ikke ofte jeg reflekterer over min egen fortid, men noen ganger tenker jeg over hvor heldig jeg var som var/er utstyrt med en god porsjon viljestyrke. Viljestyrke er alltid godt å ha, men særlig god var den å ha når dødsangsten rammet meg som en tornado i 2005. 

Jeg kunne ha vært en av de mange som dør av spiseforstyrrelser. Jeg kunne også blitt en av de som stadig får tilbakefall og trenger psykiatrisk hjelp resten av livet. Jeg hadde valget, og jeg valgte livet. Det ble mange tårer og harde kamper, men alt var verd det til slutt. 

Noen ganger får jeg behov for å sammenligne livet mitt, nå og da. Jeg ser hvor og hvem jeg var da, og hvor og hvem jeg er nå. Da blir jeg alltid stolt av meg selv. Jeg har oppnådd mye! Jeg har vokst både fysisk og psykisk. Jeg er på et helt annet sted nå enn da, heldigvis, det kan ikke sammenlignes en gang. 

 

Men det er viktig for meg å minne meg selv på av og til at det kunne vært meg som gikk en helt annet vei i livet, men jeg valgte uten tvil den riktige veien!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits