Endelig

Etter mange uker med litt sånn halvveis planlagte treningsøkter klarte jeg i helgen å gjennomføre en økt som var planlagt og tatt ut fra treningsprogrammet StrongHer. Det var en utrolig deilig følelse å klare å gjennomføre en hel økt, akkurat som tidligere. Greit nok at styrken ikke var helt som den pleier, og at pausene måtte mangedobles, men jeg gjennomførte. Etter en slik vellykket økt ble det selvfølgelig treningsverk fra en annen verden. Det kjennes at man har vært borte fra harde økter en stund.Jeg kjenner at magen vokser men merker det foreløpig ikke på klærne mine. Jeg føler meg energisk og våken frem til ettermiddag/kveld, da kapitulerer jeg på sofaen med en god bok.

Jeg har vært flink å lage hjemmelaget mat i det siste, men vi har også vært noen turer hos Isushi. Jeg holder meg unna rå tunfisk, utenom det er det trygt for gravide å spise sushi. Jeg har spist mye kokt reke i sushien min, det er veldig godt.Jeg har spist mye sushi gjennom årene, og Isushi er der jeg får best sushi, alltid. De har utrolig bra utvalg, god service og nydelig mat.
Ellers er det lite nytt. Har vært hos jordmor i dag, hørt på hjertelyden til den lille. Og fått beskjed om å huske å ta Omega 3 tilskudd.


 

Ellers kan jeg tipse om å følge team_bootygirls på snapchat. Jeg snapper hver mandag, og ellers i uken er det mange andre spreke og inspirerende jenter som snapper. Felles for oss alle er at vi følger program fra Silje Mariela.

 

 

 

//Inneholder sponset produkt//

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits