Ikke uten bekymringer

Å være gravid er ikke uten bekymring altså.

Jeg hadde på forhånd trodd at de fleste bekymringene mine skulle omhandle kropp, trening og kosthold. Dette trodde jeg pga min fortid og mine tidligere tanker om graviditet.

Men så feil kan man ta. Det med kropp og trening bekymrer meg overhode ikke, det er som det er og blir som det blir. Jeg er foreløpig aktiv og i god form, og jeg trives slik men er forberedt på at det kan endre seg.

Det jeg ellers bekymrer meg for er egentlig kun ang det lille fosteret i magen. Alt fra hvordan det blir å ha en baby til at jeg håper babyen er frisk og alt går bra med han, hele tiden.

Jeg ønsker at alt skal gå bra, men man hører jo alltid historier man kanskje ikke ønsker å høre som gjør at man faktisk må forberede seg på at ting kan være utfordrende også. Men stort sett tenker jeg ikke på dette, men graviditeten fører med seg masse tanker og ustabile hormoner som i inkluderer tårer og uatabilt humør.

Men det er vel faktisk slik det er og det er greit. Jeg var forberedt på ustabile hormoner og følelser.

Jeg klager ikke. Jeg takler dette veldig fint og prøver hele tiden å både oppføre meg så normalt som mulig selv om jeg er gravid, og samtidig prøver jeg å ta gode og fornuftige valg mtp babyen i magen.

Babyen i magen er faktisk førsteprioritert nå, og slik kommer det vel til å bli i lang tid fremover.

2 kommentarer

Victoria Larsen

28.07.2017 kl.23:05

Fin du er! :)
tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

hits