Når mandagen går litt skeis

Det er noe spesielt med en ny uke og en ny mandag. Det er jo mandag som setter standarden på uken.

Feil!

Om denne uken ikke skal bli bedre enn denne mandagen så blir jeg faktisk litt irritert.
Jeg fikk overhode ikke sove i natt pga en ekstrem vond rygg. Hver bevegelse jeg gjorde var så utrolig vond. Jeg aner ikke om dette er noe som kommer til å gå over eller om det vedvarer gjennom svangerskapet. Uansett, jeg er forberedt på at jeg kan få utfordringer i forbindelse med skoliosen min, men jeg er jo egentlig ikke helt forberedt kjenner jeg. Jeg må jo endre mye av hverdagen min dersom det skjer, men jeg håper jo ikke på det.

Men likevel fikk jeg trent en økt på 20min challengen til Silje Mariela i dag, og etter det sovnet jeg på sofaen  og våknet ikke før etter 2t, da hadde jeg også forflyttet meg inn i sengen.

Etter jeg våknet var jeg fremdeles sliten og trøtt, og tenker at dagen i dag var kanskje ikke helt perfekt. Men det er helt greit! Jeg er fornøyd med det jeg får gjort. Jeg vet at dette er en periode i livet mitt, etterpå kommer en ny periode med nye prioriteringer, og det er også helt greit, og litt skummelt.

Alt i alt. Det jeg vil frem til er at selv om mandagen går skeis, så er ikke hele uken ødelagt allerede. Det kommer en dag i morgen ♡

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits