Sov bort hele uken

Jeg har ikke gjort det men det føles slik. Herregud så mye jeg sover nå.

Før sov jeg mye da også, jeg har alltid likt å sove mye og står sjelden opp før 10-11, men nå må jeg også sove midt på dagen.

I starten av svangerskapet endret det seg og jeg sovnet veldig tidlig og stod opp tidlig. Nå når jeg nærmer meg halvveis så har ettermiddagshvilen blitt en viktig del av livet mitt og jeg klarer meg nesten ikke uten.

Om dagen går i ett og jeg ikke får tid å hvile så er hele kvelden ødelagt og jeg blir fort kvalm og dårlig. Men en ettermiddagshvil løser jeg det problemet, og da kan jeg plutselig fungere bedre.

Det føles jo litt rart å være så utrolig trøtt klokken 17 når jeg ikke stod opp før 11. Men det er nå bare sånn det er. Kanskje det forandrer seg, kanskje ikke. Uansett, en hvil om dagen kan jeg leve med og jeg tar lett hvil fremfor kvalme og halsbrann anytime.

Uansett har jeg virkelig prøvd å være i aktivitet, og jeg har klart å henge med på Silje Mariela sin treningschallenge som består av 20min hver dag.

Når jeg leser om alt som skjer med fosteret disse ukene så skjønner jeg at jeg må hvile. Jeg blir jo sliten bare av å lese om alt det fosteret skal gjennomgå. Og nå skjer jo alt dette inni min mage, så jeg blir naturligvis påvirket. 

Så, jeg hviler med god samvittighet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits