På et tidspunkt bør fokuset endres

Jeg vet at det er et stort fokus på trening, kropp, mat, helse osv. Det er i grunn bra at folk interesserer seg for å ivareta kroppen og helsen sin, men i alt for mange tilfeller går det over i å bli et umåtelig fokus på kropp og utseende.

Det kan virke som at dette fokuset blir litt skjult blant masse hashtags om sunn livsstil og balanse. Men, det lurer ikke meg.
Jeg vet om og kjenner alt for mange tilfeller der fokuset på utseende og kropp overgår fokuset på å ha et bra og fint liv. 

På ett eller annet tidspunkt bør fokuset endres fra utseende til livsglede tenker jeg.

Det er nok mange av dere som lurer på om jeg ikke kaster stein i glasshus nå, jeg blogger og instagrammer om kropp og legger ut bilder av kropp. Men jeg skal love dere at min hverdag består ekstremt lite av kropp og utseende. Til og med på trening tenker jeg lite på utseende, jeg trener fordi det gir meg masse energi og mestringsfølelse. Jeg prater lite om kropp og tenker lite på kropp. Dagene mine handler om så mye annet enn det.

Men jeg har en treningsrelatert blogg og instagram, og jeg ønsker å kunne motivere og inspirere til trening. Men jeg ønsker at livet skal bestå av så uendelig mye mer enn det! Derfor håper jeg at dersom du selv føler du bruker mye av døgnet på å tenke på utseende og kropp, så ta et oppgjør med deg selv. Se på livet ditt og innse at livet består av så utrolig mye annen som er viktig ♡

Én kommentar

Anette

05.08.2017 kl.20:01

utrolig fint bilde <3

Skriv en ny kommentar

hits