Gjør det du kan

Dette er noe jeg alltid tenker, uansett situasjon. Vi må gjøre det vi kan, og det vi ikke kan, det må vi prøve å ikke fokusere på. Det er så lett å bli opphengt i det man ikke kan gjøre, fremfor å tenke på de tingene man faktisk kan. Jeg skjønner at det er frustrerende, men det er så mye bedre å feks gjøre litt enn ingenting.

Personlig har jeg aldri kunne trene tung knebøy, men jeg har kunne gjort mye annet. Har jeg hatt smerter i ryggen har jeg jo fremdeles kunne fremdeles trene overkropp. Det gjelder å se mulighetene.

Nå som jeg er gravid kan jeg jo ikke gjøre alt. Og jeg vet at jo større magen blir, jo mer problemer vil jeg få med enkelte øvelser. Men jeg kan jo fremdeles gjøre noe.
Det jeg kan gjøre er jeg fornøyd med, det jeg ikke kan gjøre tenker jeg ikke så mye på. Det er så lite å gjøre med det uansett.

Jeg vil heller bruke energi på det jeg kan gjøre!

Jeg har full forståelse for at det kan være urolig frustrerende å ikke kunne gjøre det man selv ønsker og vil, men kanskje det finnes andre alternativer eller muligheter for akkurat deg?

Jeg får ofte høre at jeg er heldig som kan trene som gravid, jeg vet at det er veldig mange kvinner som ikke kan det. Jeg er selv veldig takknemlig for at jeg foreløpig kan trene så mye jeg selv vil, men jeg er forberedt på at det kan forandre seg ut i svangerskapet. Jeg tror at dersom jeg etterhvert får komplikasjoner så får jeg ta det som det er og kanskje se på mulighetene for annen aktivitet, feks svømming.

Men foreløpig gjør jeg det jeg kan, med mine forutsetninger og med min kropp.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits