Jeg er heldig

Det føler kanskje til tider litt ensomt ut når man går gravid, man går jo alene med den voksende magen og alle tanker og bekymringer. Men jeg føler meg så utrolig heldig som har så mange som bryr seg rundt meg.

Å være gravid innebærer jo en del utfordringer. Jeg tror jeg til tider kan være krevende. Jeg er snart halvveis, og godt er det.

Men jeg er veldig heldig som har verdens beste støttespillere. Jeg tar det ikke som en selvfølge at venner, familie og kjæreste skal stille opp og  være en støtte gjennom svangerskapet. Jeg er heldig som får besøk, blir invitert på både besøk, får telefoner og har noen å trene med. Alt dette er jeg så utrolig glad for.

Det nærmeste støttespilleren min er jo min kjære samboer og kommende pappaen til lille i magen. Hver dag bryr han seg om oss, hver dag tar han hensyn til meg og mitt behov. Hver dag river han seg litt ekstra i håret og smører seg med tålmodighet når det kommer til mine hormonelle utbrudd.

Selv når han ikke er tilstede får han meg til å føle meg verdsatt og satt pris på. I dag fikk jeg en telefon om å dra på kjøpesenteret og plukke med meg noe han hadde kjøpt til meg.
Jeg plukket opp en nydelig rosebukett ♡ Og i dag kastet jeg den forrige buketten jeg fikk for ca 2 uker siden. Med andre ord, jeg er utrolig heldig som får slike oppmerksomheter. Jeg setter uendelig pris på det.

Tusen takk, dere vet hvem dere er ♡

2 kommentarer

Danian. Gutteblogger

11.08.2017 kl.17:11

Så koselig og gratulerer med den lille

Iselin

11.08.2017 kl.18:47

Så fine roser :)

Skriv en ny kommentar

hits