Kos på kjøkkenet

Etter uendelig mange timer på sofaen med Kakekrigen på skjermen, bestemte jeg meg i helgen at jeg ville bake til min brors bursdagsfeiring.

Det ble en Red Velvet og en sjokoladekake. Begge kakene var med to etasjer, og med deilig fyll.

Oppskriften på Red Velvet finner du her, og sjokoladekaken her. Kakene falt i smak hos gjestene heldigvis.

Siden jeg har begynt å kose meg på kjøkkenet er jeg også blitt flinkere til å lage middag. I går lagde jeg torskemiddag inspirert av @sunn_sprek_anita på instagram. Det ble utrolig godt.

Og så slo jeg til med en sunnere bolleoppskrift inspirert av @minsunnelivsstil på instagram. I deigen brukte jeg fibersirup og sukrin gold som søtning. Halve deigen ble kanelsnurrer og halve ble fylt med sukkerfritt sjokoladepålegg fra Funksjonellmat.no. Det ble utrolig godt!

I dag skal jeg igjen lage torsk til middag, og gleder meg allerede masse.

God tirsdag dere!


                        

                           //Inneholder reklame//

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits