Forståelse av kroppen vår

Som gravid får man egentlig et helt nytt syn på kropp, trening og kosthold. Det som før motiverte meg, motiverer meg ikke lengre, og ny motivasjon gjelder.

Klart man ikke kan gå på trening som gravid og jobbe mot sixpack eller redusert fett%, man kan heller ikke forvente å bli så mye sterkere. Det man kan trene for og håpe på er en frisk og god form gjennom svangerskapet, en sunn og frisk baby og en kortere vei tilbake til formen man hadde før graviditeten.

Jeg er mye flinkere til å spise ordentlig mat nå, enn før jeg ble gravid. Da gikk det ofte lang tid mellom måltider, og jeg hatet å stå på kjøkkenet for å lage mat. Jeg spiste sjelden middag og det ble mye enkle løsninger.  Nå er jeg veldig flink, mest fordi jeg vil at babyen skal få alt den trenger av vitaminer, mineraler og alt av næring. Jeg er også mer sulten og oftere sulten nå, og har mer tid til å stå på kjøkkenet. Så alt i alt har dette gjort meg veldig mye bra!

Jeg vil gjerne tipse dere om noe utrolig gøy som jeg deltok på i forrige uke. Silje Mariela sin jentekveld ♡ Her lærte jeg og mange andre jenter så utrolig mye nyttig om kroppen vår. Som jente har vi veldig mye hormoner som styrer veldig mye av det som skjer med kroppen vår, faktisk blir det meste styrt av hormoner. På denne jentekvelden lærte vi mye om dette med hormoner, syklus og vi fikk masse gode tips og råd.

Silje Mariela skal ha en ny jentekveld kommende onsdag klokken 20.00, det varer i ca 1t og jeg anbefaler akkurat deg til å delta. Du vil ikke angre. Det er helt gratis og foregår online, så du kan delta rett fra din egen sofa.

Påmelding kan du gjøre her.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits