Fordi jeg fortjener det

Jeg har alltid likt å bruke litt tid på både hudpleie, stelling av negler og annet dilldall.

Under graviditeten har det blitt enda viktigere for meg, rett og slett fordi jeg trenger å føle meg bra og at jeg tar vare på meg selv.

I går var dagen der jeg virkelig hadde mange timer med egenpleie og velvære. Først en tur på Spa Bergen for å fylle på vipper. Alltid like fornøyd når jeg går ut derfra, og der har jeg gått i mange år. Så dyktige damer, og god service.

I går dro jeg også til en dame jeg aldri hadde vært hos før for å fikse neglene mine. Og jeg ble så utrolig fornøyd. Henne anbefaler jeg virkelig! Jeg hadde sett mye av hennes arbeid tidligere på bilder og i virkeligheten som gjorde at jeg ønsket å gå til henne, og jeg angrer ikke.

Hun hadde så utrolig masse farger å velge mellom at jeg ble helt målløs. Jeg satt lenge og bare så på alle disse nydelige fargene og alt glitteret.

Resultatet ble nydelig og akkurat slik jeg ønsket.

Dersom du bor i bergensområdet så kan jeg virkelig anbefale denne damen.

Ingenting av dette er sponset, jeg er bare veldig fornøyd!

6 kommentarer

Sun

25.08.2017 kl.12:28

Jeg går også der og er veldig fornøyd. Hva slags vipper er dette forresten? Volum?
nei jeg har vanlige, de lengste :)

Silje

25.08.2017 kl.17:28

Har fulgt deg en stund på Instagram og ser at du er ambassadør osv, men hva jobber du med? Kanskje du vil lage et innlegg om det :)
Hei. Så koselig at du følger meg på instagram. Jeg jobber som miljøkoordinator i en barnevernsinstitusjon, så jobben min er ikke noe jeg deler på sosiale medier da jeg har taushetsplikt :)

Sun

26.08.2017 kl.10:15

Hvor lange er de lengste? Synes du har mer mellomrom mellom dine enn det jeg har..:'men det var fint:)
mine er 15mm tror jeg :)

Skriv en ny kommentar

hits