Et problem løst

De fleste vet at jeg elsker å trene, og dette har faktisk ikke endret seg selv om jeg er gravid. Men etterhvert som magen vokser så kryper tightsene mine nedover på magen. Det er veldig ubehagelig å måtte dra tightsen opp hele tiden, og det er heller ikke behagelig om den blir for stram.

Jeg er så utrolig heldig å ha fått lov til å teste Beyond Feminine sin tights. Denne hadde jeg lest mye bra om og hadde store forventninger til passformen.

Nå har jeg testet den både på gåtur og styrketrening, og den står absolutt til forventningene. Den er utrolig myk, den er høy i livet, den er ikke gjennomsiktig og den sitter utrolig godt over magen. Den er ikke for stram, den sklir ikke ned og jeg kan bevege meg akkurat som jeg selv ønsker.

Jeg har alltid likt enkle tightser, og jeg er veldig fornøyd med at denne er svart og enkel.

Da var problemet med treningstights løst, og denne tightsen kommer jeg til å bo i. Beyond Feminine har virkelig løst et stort problem for meg.

Ellers vil jeg bare si at jeg er så utrolig glad for at svangerskapet går så bra som det går. Jeg har veldig få nevneverdige plager, jeg har masse energi og kan stort sett gjøre alt jeg har lyst til. Jeg er utrolig takknemlig!

Lillegutt i magen er veldig aktiv, og selv pappaen kjenner masse liv om natten når han holder på magen min når jeg endelig har sovnet.

Det er en veldig koselig tid synes jeg ♡ Jeg nyter det!

                                //Sponset produkt//

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits