Fra anoreksi til gravid

Jeg glemmer ofte min egen fortid.  Eller, jeg glemmer ikke men det er ikke akkurat slik at jeg går og reflekterer over det eller tenker på det hele tiden.

Men av og til så får jeg kommentarer på hvor langt jeg er kommet, hvor flink jeg er/har vært osv, og da er det nesten som jeg ikke forstår helt hva de prater om, før jeg kommer på hvor langt jeg er kommet fra å ha alvorlig anoreksi for 13år siden, til å nå være gravid og ikke ha noen problemer med det. Veien har helt klart vært lang, men jeg ser tilbake på den veien med enorm glede og mestringsfølelse.

Jeg synes det er utrolig motiverende å få tilbakemeldinger fra jenter som følger meg og ser et håp for fremtiden deres. Det at de kan slite med spiseforstyrrelser, vonde tanker om mat og kropp, men samtidig si at jeg gir de et håp om at en graviditet i fremtiden ikke er så skummelt, det er mitt mål med å blogge om mitt svangerskap. Jeg føler det er noe jeg brenner for å vise at er mulig! Vi kan alle forandre oss.

Jeg er redd for at noen skal tro at jeg bare tuller når jeg sier at jeg ikke har noe problemer med en voksende mage, jeg er redd noen tror det bare er en maske, en fake fasade. Men det er det ikke.

Jeg tror jeg var veldig mentalt forberedt på at kroppen skulle endre seg, og jeg hadde allerede gått gjennom de skumle tankene på forhånd. Og når kroppen endrer seg gradvis så er ikke det noe man legger merke til sånn veldig selv. Uansett så er det jo bare for en periode, men i denne perioden må man overlate det meste til kroppen og dens behov.

Men jeg skal ærlig innrømme at det er ikke sånn at jeg synes jeg er på mitt fineste og flotteste med voksende mage, men jeg synes betydningen av å ha den magen er helt usannsynlig vakker og fantastisk.  Klart det er jo vanskeligere å finne klær som sitter pent, og man føler det er litt ukomfortabelt å ha ting som strammer rundt livet osv. Men alt i alt er det så utrolig verd det ♡

Jeg ville aldri vært denne magen foruten!♡

3 kommentarer

Charlotte

21.09.2017 kl.20:48

kjempefin mage du har :)

Catherine Holmefjord

21.09.2017 kl.23:57

Har vært så heldig og se masse bilder av deg fra deg og din kjære og dere er virkelig et herlig par som ser ut til å nyte livet sammen og når jeg nå ser litt fra din bakgrunn så bøyer jeg meg i støvet og kan bare ønske dere masse lykke til videre 😍
Tusen hjertelig takk for kjempefin kommentar! ? det var utrolig hyggelig å høre!? Takk!

Skriv en ny kommentar

hits