Ikke tro på alt

Jeg har troen på at det du leter etter, det finner du. Både på godt og vondt.

Leter du etter artikler som begrunner at du får kreft av epler så finner du sikkert det. Leter du etter artikler som sier at du ikke skal trene når du er støl, så finner du sikkert det også. Jo mer du leter, jo mer finner du.

Men da skal jeg komme med et tips; Ikke troalt du leser!

Og her er enda et tips; finn deg en person du stoler på og har tillit til når det kommer til helse, trening og velvære. Det finnes så mange mennesker med masse kunnskap der ute, og de fleste har masse gode ting å komme med. Men rådene passer kanskje ikke for alle, og det er veldig lett å føle seg forvirret og usikker dersom en hører på alle råd og tips samtidig.

Noen anbefaler lavkarbo, andre sier du må spise karbohydrater. Noen sier du må spise frokost, andre sier du kan droppe den, osv. Det viktigste er at du finner ut hva som passer for deg, din kropp og ditt liv. Og dette finner man ikke ut dersom man prøver alle tipsene i boken på en og samme gang.

Man bør heller ikke følge råd fra både fastlegen, Grethe Rhode, Fedon Lindeberg og den personlige treneren på treningsstudioet - samtidig. Det sier seg selv at det blir fullstendig kaos i hode og kropp.

Så om du ønsker hjelp og veiledning, finn en person du stoler på og har tillit til og følg rådene fra denne personen.  Sammen med denne personen kan du finne ut hva som passer for deg og dine mål, uavhengig av hva som står i dagens VG eller på Facebook.

Personlig følger jeg Silje Mariela sine tips og råd. For meg er det viktig at personen jeg velger å lytte til er oppdatert på ny forskning og vet hvordan man tilpasser kosthold og trening individuelt, for ingen av oss er helt like. Silje Mariela er veldig interessert i dette med syklus, hormoner og kvinnekroppen, noe som gjør meg veldig sikker på at dette er noe jeg har lyst å bli mer kjent med. Jeg er helt sikker på at vi kvinner vil få bedre resultater og få bedre forhold til kroppen vår dersom vi spiller på lag med syklus og hormoner hele veien.

Så, dette var dagens tips! Da gjenstår det bare for meg å ønske dere en kjempefin helg♡

Én kommentar

julietalivstil

06.10.2017 kl.10:41

Fint innlegg😄

Skriv en ny kommentar

hits